Duurzaamheid

Ook voor het verduurzamen van uw woonhuis bent u bij ons aan het juiste adres

Warmtepompen

Voor een warmtepomp is het belangrijk dat je huis goed geïsoleerd is en dat er lage temperatuur afgiftesystemen aanwezig zijn. Denk dan aan vloerverwarming of lage temperatuur radiatoren. Is dat niet het geval, kies dan bijvoorbeeld voor een hybride systeem. Een cv-ketel levert namelijk warm water tot wel 85 graden en doet dit snel. Een warmtepomp haalt maximaal 55 graden en heeft een aanlooptijd nodig om op temperatuur te komen. Een warmtepomp wordt daarom altijd gecombineerd met een boiler of buffervat voor warm water.

PV panelen

Met zonnepanelen wek je zelf groene stroom op: goed voor het milieu en je energierekening.

VCW Streefland werkt voornamelijk met power optimizers van Solar Edge . Dankzij een combinatie van power optimizers en omvormers, uitzonderlijke veiligheid, geavanceerde monitoring en intelligent energiebeheer kunt u geld besparen en uw woning van groene stroom voorzien met een zonnetechnologie die klaar is voor de toekomst.

Warmtepomp boilers

Gebruik minder energie met een juist geselecteerde warmtepompboiler. Als de capaciteit van uw water verwarmingstoestel te groot is voor uw woning, dan is het aannemelijk dat u meer energie verbruikt dan noodzakelijk. VCW Streefland kan een breed assortiment warmtepompboilers aanbieden . Bij de juiste selectie zult u het meest effici├źnt gebruik kunnen maken van uw toestel.

Zwembad warmte pompen

Met een Inverter zwembad warmtepomp kun je gemiddeld 30 tot wel 60% aan energie besparen. Bij een Inverter warmtepomp wordt namelijk automatisch een energiezuinige stand ingeschakeld wanneer mogelijk. De pomp hoeft nauwelijks op volle kracht te draaien en er zijn minder temperatuurschommelingen. Dit maakt Inverter warmtepomp energiezuiniger dan traditionele (aan/uit) warmtepompen. Is je zwembad al redelijk op temperatuur? Dan verbruikt een Inverter warmtepomp nauwelijks energie.

Subsidie

Voor alle duurzame investeringen voor uw woning bestaat er een subsidieregeling (IDSE subsidie) waarmee u een zetje in de rug krijgt om voor duurzaamheid en toekomst te kiezen. De subsidie hangt af van het product en richtlijnen van de overheid.

Neem contact op

Bij ons bent u verzekerd van:

  • Vakmanschap
  • Eerlijk advies
  • Een klantgerichte dienstverlening

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!