Boilers voor meer warmwatercomfort

Een boiler zorgt voor snel en royaal warmwatercomfort in de keuken en badkamer.

Voor het installeren van een boiler bent u bij VCW Streefland aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de meest geschikte keuze voor uw situatie.

Elektrische (keuken)boilers

Elektrische boilers hebben een verwarmingselement en een thermostaat, met behulp hiervan verwarmen ze zelfstandig water. Het grote voordeel van deze boilers is dat ze overal kunnen worden geplaatst waar toegang is tot stroom en water. Daarnaast zijn deze boilers aanzienlijk kleiner dan gasboilers en vragen ze ook minder onderhoud.

Zonneboiler

Een zonneboiler maakt gebruik van zonne-energie voor het verwarmen van water. Het warme water wordt opgeslagen in de boiler en kan vervolgens gebruikt worden om uw woning te voorzien van warm water. Door te kiezen voor een zonneboiler bespaart u niet alleen op uw gasrekening maar levert u ook een positieve bijdrage aan het milieu door de verminderde co2 uitstoot.

Warmtepomp boilers

Een warmtepomp-boiler is een speciale warmtepomp die met energie uit de buitenlucht of afgezogen ventilatielucht uit de woning tapwater opwarmt. Ze zijn verkrijgbaar met een geïntegreerd of losstaand sanitair water voorraadvat. VCW Streefland beschikt over een ruim assortiment warmtepomp-boiler en staat altijd klaar om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze voor een warmtepomp-boiler

Advies en installatie

VCW Streefland staat altijd voor u klaar om u te adviseren over de meest geschikte woning voor uw situatie. Wilt u meer informatie over boilers of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op

Onze merken

Neem contact op

Bij ons bent u verzekerd van:

  • Vakmanschap
  • Eerlijk advies
  • Een klantgerichte dienstverlening

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!