Aanschaf van een CV ketel met installatie

Het aanschaffen van een nieuwe cv-ketel begint bij een gedegen advies.

Als ervaren installateur weten wij precies welke verwarmingsketel geschikt is voor uw situatie en uiteraard past bij uw wensen en uw budget. Zo bent u altijd verzekerd van op en top comfort op het gebied van verwarming en warm water. Bovendien zorgen wij voor een hoogwaardige en snelle installatie.

Vakkundige installatie

Voor een optimale werking en lange levensduur is het van belang dat de cv-ketel door een vakkundige installateur geplaatst wordt. Bovendien heeft u dan garantie bij eventuele gebreken. Wij hebben alles in huis om te zorgen voor een betrouwbare en nette installatie. Dankzij onze actuele productkennis en ruime ervaring is uw nieuwe verwarmingsketel in de meeste gevallen binnen één dag in bedrijf. Zo kunt u snel weer genieten van een heerlijke douche en aangename temperatuur in huis!

Offerte aanvragen

Heeft u plannen om een nieuwe cv-ketel aan te schaffen inclusief professionele installatie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. We maken graag een passende aanbieding voor u. 

Neem contact op

Of het nu gaat om de aanleg van water- of gasleidingen, het verhelpen van een lekkage of het ontstoppen van het riool, wij staan altijd voor u klaar! Bij ons bent u verzekerd van:

  • Vakmanschap
  • Een scherpe prijs
  • Een klantgerichte dienstverlening

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!

Telefonisch contact Offerte aanvragen