Radiatoren in alle soorten en maten

Centrale verwarming mag tegenwoordig gezien worden en hoeft niet langer verborgen te worden achter gordijnen of banken.

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de beste radiator voor uw situatie. Wij luisteren naar al uw wensen en bekijken de mogelijkheden. Ook berekenen wij hoeveel radiatoren nodig om uw woning zo comfortabel mogelijk te verwarmen.

Welke radiator past bij u

Radiatoren zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Alhoewel het doel altijd het verwarmen van uw woning blijft, moet deze ook esthetisch bij uw woning passen. De meest voorkomende soort radiator is de paneelradiator. Deze bestaat uit een gesloten plaat die is voorzien van verticale kanalen (ribbels). Door de ribbels wordt het contactoppervlak tussen de paneelradiator groter, zodat de radiator veel sneller opwarmt. Wilt u toch een meer traditionele uitstraling? Dan kunt u kiezen voor een ledenradiator. Dit zijn slechts 2 grepen uit het brede scala aan radiatoren dat VCW Streefland u kan bieden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over radiatoren of wilt u zichzelf laten informeren over de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag rechtstreeks een offerte aan.

Onze merken

Neem contact op

Bij ons bent u verzekerd van:

  • Vakmanschap
  • Eerlijk advies
  • Een klantgerichte dienstverlening

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!