Vloerverwarming voor optimaal comfort

Wat is er lekkerder dan thuiskomen, uw schoenen uittrekken en over een verwarmde vloer lopen?

De voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming kan toegepast worden als hoofd- of bijverwarming. Kiest u voor hoofdverwarming, dan zijn radiatoren vrijwel niet meer nodig. Hierdoor heeft u meer vrijheid bij het inrichten van uw woning. Daarnaast resulteert vloerverwarming in energiebesparing doordat de thermostaat gemiddeld twee graden lager gezet kan worden. Ook is het vanwege de geringe stofcirculatie ideaal voor mensen met een huisstoofallergie.

Deskundige installatie

Wij zijn uw vakkundige installateur voor de aanleg van vloerverwarming. Of u nu kiest voor ingefreesde leidingen of de elektrische variant voor in de badkamer: alles wordt compleet aangelegd, geïnstalleerd en afgemonteerd. Ook stellen we de thermostaat perfect af op uw wensen, zodat u 24/7 geniet van een heerlijk klimaat.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een advies op maat en vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Of het nu gaat om de aanleg van water- of gasleidingen, het verhelpen van een lekkage of het ontstoppen van het riool, wij staan altijd voor u klaar! Bij ons bent u verzekerd van:

  • Vakmanschap
  • Een scherpe prijs
  • Een klantgerichte dienstverlening

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!

Telefonisch contact Offerte aanvragen