Vloerverwarming voor optimaal comfort

Wat is er lekkerder dan thuiskomen, uw schoenen uittrekken en over een verwarmde vloer lopen?

Eindeloos genieten van vloerverwarming

Met vloerverwarming beschikt u over de meest comfortabele manier van verwarming. Bij vloerverwarming wordt de ruimte verwarmt door middel van warm water dat door buizen stroomt onder de vloer. Dit warme water kan via de CV-ketel of warmtepomp door het woonoppervlak worden gepompt.

De voordelen van vloerverwarming

De lijst met voordelen van vloerverwarming is lang. Zo hoeft de thermostaat bij vloerverwarming minder hoog te staan doordat de voeten snel opwarmen en hierdoor het lichaam ook gelijk warm is. Daarnaast wordt bij vloerverwarming een groot deel van het oppervlakte verwarmd. Hierdoor voelt het overal even warm.

Deskundige installatie

Al ruim 65 jaar staan onze installateurs dag en nacht voor u klaar op het gebied van centrale verwarming, loodgieterswerk, daken, riolering, service en onderhoud. Dankzij ons vakmanschap en het volste vertrouwen van onze klanten zijn wij inmiddels een bekende naam in de regio Helvoirt. Wij zijn tevens op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, technieken en evoluties zodat u kunt rekenen op een up-to-date installatie.

Onze merken

Neem contact op

Of het nu gaat om de aanleg van water- of gasleidingen, het verhelpen van een lekkage of het ontstoppen van het riool, wij staan altijd voor u klaar! Bij ons bent u verzekerd van:
  • Vakmanschap
  • Een scherpe prijs
  • Een klantgerichte dienstverlening

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!