Geberit sanitair

Geberit Duofresh

Als mondiaal georiënteerde onderneming is Geberit vooraanstaand leverancier van sanitaire systemen en leidingsystemen. Het bedrijf is vertegenwoordigd in 41 landen. Geberit staat bekend om innovatieve, ecologisch efficiënte producten met een lange levensduur.

Het assortiment is zowel voor nieuwbouw als voor renovaties en moderniseringen ontworpen en omvat ondermeer innovatieve installatiesystemen, spoelreservoirs en binnenwerk, automatische kranen en spoelsystemen, apparaataansluitingen, en afvoer- en aanvoersystemen.

Uigelicht: Geberit AquaClean douce WC 

Met de Geberit AquaClean douchewc’s wordt de reiniging met water een vanzelfsprekendheid. Met één druk op de knop zorgt u de hele dag voor frisheid en reinheid en een unieke ervaring van welzijn. En dat voor iedereen!

VCW Streefland biedt een grote diversiteit aan verschillende douchewc’s: van het elegante toiletsysteem tot de flexibele wc-zitting. 

Lees alles over Geberit AquaClean in de brochure

Neem contact op

Of het nu gaat om de aanleg van water- of gasleidingen, het verhelpen van een lekkage of het ontstoppen van het riool, wij staan altijd voor u klaar! Bij ons bent u verzekerd van:

  • Vakmanschap
  • Een scherpe prijs
  • Een klantgerichte dienstverlening

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!

Telefonisch contact Offerte aanvragen