Hansgrohe sanitair

Hansgrohe Kranen Douches Badkamer 1

De kranen en douches van Hansgrohe bieden vorm voor iedere badkamer. De trendsettende sanitairfabrikant uit het Zwarte Woud combineert sinds 1901 mooie vormen met functionaliteit in ieder productontwerp en is daarom wereldwijd populair. Vernieuwende badkameroplossingen en douchetrends staan voorop, Hansgrohe denkt daarom altijd een stap verder!

Hansgrohe verzekerd gebruiksgemak, en ultiem badkamercomfort. Door altijd te streven naar perfectie zijn de kranen en douches van hoogwaardige kwaliteit en komen met een standaardgarantie van 5 jaar. Overigens zijn de onderdelen tot 10 jaar nog leverbaar. Het bedrijf stelt met namen eisen wanneer het gaat om duurzaamheid, milieu- en klimaat. De onderwerpen water- en energiebesparing zijn van belang in ieder productontwerp, maar altijd met 100% behoud van comfort. Zo brengen de kranen en douches van Hansgrohe maximaal doucheplezier en internationaal topdesign in uw badkamer.

https://assets.hansgrohe.com/celum/web/Brochure_hansgrohe_Idee%C3%ABn%20voor%20water.pdf

Neem contact op

Of het nu gaat om de aanleg van water- of gasleidingen, het verhelpen van een lekkage of het ontstoppen van het riool, wij staan altijd voor u klaar! Bij ons bent u verzekerd van:

  • Vakmanschap
  • Een scherpe prijs
  • Een klantgerichte dienstverlening

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!

Telefonisch contact Offerte aanvragen