Fernox waterbehandeling voor cv-installaties

Fernox Voorkomt Storingen Cv Installatie 2.1100X540

In Nederland een nieuw fenomeen, in Engeland bij wet verplicht; waterbehandeling in verwarmingssystemen. Fernox is al 50 jaar een marktleider in hoogwaardige oplossingen voor systeemwaterreiniging en -bescherming. Met een uitgebreid assortiment aan filters, vloeistoffen en cleaners zorgt Fernox ervoor dat cv-installaties en grotere klimaatinstallaties in topconditie blijven.

Fernox voorkomt storingen in cv-installatie en klimaatsystemen

In Nederland is de kwaliteit van het drinkwater erg hoog. Maar zelfs het beste drinkwater is niet goed voor een cv-installatie of een groot klimaatsysteem. Door roest, kalk, bacteriƫn en een verkeerde pH-waarde zorgt drinkwater in een verwarming op termijn voor een teruglopend rendement, defecten en storingen. Fernox waterbehandeling kan dat voorkomen of oplossen.

Energie en geld besparen met Fernox

Voor woningen en appartementen biedt Fernox eersteklas producten waarmee uw cv-installatie maximaal presteert op het gebied van verwarming, comfort en duurzaamheid. Kalk, roest, bacteriƫn en schommelende pH-waardes in het cv-water kunnen leiden tot problemen. Fernox-producten reinigen en beschermen het systeem waardoor cv-storingen en mankementen tot een minimum worden beperkt. Het verwarmingsrendement blijft optimaal en dat is terug te zien in een lagere energierekening. Ook wordt de levensduur van de verwarmingsinstallatie aanzienlijk verlengd. Zowel uw portemonnee als het milieu worden gespaard.

Wilt u meer weten over Fernox waterbehandeling voor uw cv-installatie, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij geven u graag meer informatie.

Neem contact op

Of het nu gaat om de aanleg van water- of gasleidingen, het verhelpen van een lekkage of het ontstoppen van het riool, wij staan altijd voor u klaar! Bij ons bent u verzekerd van:

  • Vakmanschap
  • Een scherpe prijs
  • Een klantgerichte dienstverlening

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!

Telefonisch contact Offerte aanvragen