Fernox waterbehandeling voor cv-installaties

Fernox ontwikkelt al ruim 50 jaar hoogwaardige oplossingen voor systeemwaterbehandeling. In Nederland kennen we ze pas net, maar in Engeland zijn ze al jaren marktleider. Dit komt omdat waterreiniging- en beschermingssystemen verplicht zijn in Engeland. Fernox heeft een zeer uitgebreid assortiment aan filters, cleaners, glycol en vloeistoffen waarmee alle soorten en maten cv- en klimaatinstallaties optimaal blijven presteren. In het laboratoria worden constant nieuwe oplossingen bedacht om de systemen schoon te maken en te houden.

Energie en geld besparende producten

Voor elke woning soort biedt Fernox een gepaste oplossing waarme uw cv-installatie maximaal presteert. De kwaliteit van drinkwater in Nederland ligt natuurlijk erg hoog, maar zelfs ons drinkwater is niet perse goed voor de cv-installatie. Kalk, roest, bacteriƫn in het water kunnen leiden tot problemen en storingen. Met de producten van Fernox kunnen deze problemen voorkomen worden. De installatie blijft optimaal werken en heeft minder storingen wat terug te zien is in de energie en onderhoudskosten.

Hoge kwaliteitseisen

Fernox producten zijn onschadelijk voor alle gangbare materialen en onderdelen in klimaatinstallaties. De testprocedures die ze uitvoeren om de kwaliteit van de producten te waarborgen zijn strenger dan de voorgeschreven industriestandaard. Hierdoor voldoen ze ruimschoots aan alle relevante veiligheidsnormen en kwaliteitseisen.

Neem contact op

Bij ons bent u verzekerd van:

  • Vakmanschap
  • Eerlijk advies
  • Een klantgerichte dienstverlening

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!