Remeha verwarming

Cv Ketel Remeha Verwarming Hoofd

Remeha brengt warmte en warmwatercomfort naar ieder huis, door middel van de slimme en duurzame klimaat- en warmwateroplossingen. Dit vertrouwde merk staat voor kwaliteit, service en innovatie; zo worden de nieuwste technologieën bij Remeha feilloos vertaald naar huiselijk comfort. En dat al meer dan 80 jaar lang. Remeha biedt het meest uitgebreide scala aan (duurzame) oplossingen met onder meer cv-ketels, warmtepompen, zonlichtsystemen en hybride oplossingen. Voor elk type woning kan hiermee een maximale energiebesparing en en een ultiem comfort worden gerealiseerd.

Innovatief en duurzaam

Remeha verlegt technische grenzen met de ontwikkeling van de cv-ketel van morgen. In het laboratorium wordt dag in dag uit gewerkt aan noviteiten om de prestaties van de producten te verbeteren. De energiezuinige cv-ketels, warmtepompen, zonlichtsystemen, thermostaten en hybride systemen van Remeha zijn gebouwd volgens de laatste stand van de techniek, waardoor een zo hoog mogelijk rendement kan worden behaald.

Certificaten van Remeha

Kwaliteit en veiligheid staan bovenaan bij Remeha. Voor een storingsvrij en veilig functioneen van de ketels zet het merk dan ook alles op alles. Om dit te kunnen garanderen, voldoen alle cv-ketels aan het CE-keurmerk, nr. 90/396/EEG; de Europese norm voor veiligheid van gastoestellen. In 1988 werd Remeha als eerste ISO 9001 gecertificeerd. Hiermee bewijst Remeha dat het waarborgen van de hoogste kwaliteit voor het merk een serieuze zaak is. Het continu verbeteren van interne processen is dan ook de kern van het merk, en dat merkt u wanneer u een cv-ketel, boiler of kamerthermostaat laat installeren. 

Remeha onderscheidt zich door innovatie én klantgerichtheid. Met de slimme en duurzame klimaat- en warmwateroplossingen geniet u altijd van aangenaame warmte en pure warmwatercomfort.

Remeha Ns Etwist Rechts

Neem contact op

Of het nu gaat om de aanleg van water- of gasleidingen, het verhelpen van een lekkage of het ontstoppen van het riool, wij staan altijd voor u klaar! Bij ons bent u verzekerd van:

  • Vakmanschap
  • Een scherpe prijs
  • Een klantgerichte dienstverlening

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!

Telefonisch contact Offerte aanvragen