Remeha verwarming

Met slimme en duurzame klimaat- en warmwateroplossingen brengt Remeha warmte en warmwatercomfort naar ieder huis. Rehmeha bestaat al 80 jaar en streeft altijd naar de beste service, kwaliteit en innovatie. Rehmeha heeft het grootste assortiment op het gebied van duurzame oplossingen. Met cv-ketels, warmtepompen, zonlichtsystemen en andere hybride oplossingen kan elk soort woning geoptimaliseerd worden voor energiebesparing en woningcomfort.

Duurzaamheid en innovatie

Om de koploper te blijven in de nieuwste en grensverleggende ontwikkelingen heeft Rehmeha een eigen laboratorium gebouwd. In het lab wordt elke dag gewerkt aan het verbeteren en optimaliseren van de energiezuinige producten om een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Kwaliteit en veiligheid

Rehmeha doet er alles aan om storingvrije en veilige producten te ontwikkelen. Als garantie voldoen alle producten aan de benodigde CE-keurmerken en certificeringen. Een CE-keurmerk staat voor de Europese norm voor veiligheid. Buiten het ontwikkelen en verbeteren van de energiebesparende producten wordt ook elke dag gekeken naar het verbeteren en ontwikkelen van de meest optimale interne werkprocessen.

Door middel van de hoge kwaliteit en veiligheid van de producten en werkprocessen kan Rehmeha haar klanten op elk gebied het beste tot dienst zijn.

Neem contact op

Bij ons bent u verzekerd van:

  • Vakmanschap
  • Eerlijk advies
  • Een klantgerichte dienstverlening

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!