Vasco radiatoren en ventilatie

Vasco is een van de marktleiders van Europa in badkamerradiatoren en topproducent van designradiatoren. Ook hebben ze al 30 jaar ervaring op het gebeid van vloerverwarming en sinds 3 jaar zijn ze erkend leverancier van stille ventilatiesystemen.  Oftewel Vasco is op alle markten thuis als het gaat over duurzame radiatoren en ventilatie. Het ecologisch bewustzijn van de mens is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Daarom blijven ze investeren in het verbeteren van de duurzame producten voor een nog efficiëntere energiebesparing en een mooie uitstaling. Vasco is ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd en tonen daarmee aan dat ze producten hebben van  hoge kwaliteit.

Design radiatoren

Met spitsvondige technologie en een doordachte eigentijdse vormgeving creëert VASCO innovatieve radiatoren die zich naadloos integreren in elk interieur. Ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe design met authenticiteit en dit levert karaktervolle radiatoren op die tijdloos zijn. Dit is dan ook een van de redenen dat VASCO diverse internationale designprijzen in ontvangst heeft mogen nemen. Bij Vasco vind u het meest uitgebreide assortiment van designradiatoren voor alle soorten woonruimtes met een brede waaier aan kleuren.

Duurzame ventilatie

Met de duurzame ventilatoren is een gezond binnenklimaat gegarandeerd. Verder hebben de ventilatoren een laag verbruik en zijn ze uiterst stil voor het beste thuiscomfort. De ventilatoren van Vasco zijn uitgebreid inzetbaar in nieuwbouwwoningen, een passiefwoning of renovatieproject, Vasco heeft voor elke toepassingen een geschikte oplossing.

Neem contact op

Bij ons bent u verzekerd van:

  • Vakmanschap
  • Eerlijk advies
  • Een klantgerichte dienstverlening

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!