Wees Loyaal, koop lokaal: met Vincent Streefland

Publicatie Helvoirtnet

HELVOIRT 23 – april 2020. Ook VCW Streefland installatietechniek ontkomt niet aan de corona crisis .

Vincent vertelt: “Ook voor ons geldt natuurlijk de 1,5 meter-afstand- regel. Wij zijn een dienstverlenend bedrijf , mensen zien ons graag komen bij nood, als er geen verwarming of warm water is. Bij ons kun je terecht met dit soort problemen , mits er niemand ziek is en voldoende afstand gegarandeerd is.”

Sommige klanten van Streefland stellen hun verbouwplannen uit naar later tijdstip. Anderen wachten af hoe het een en ander gaat lopen. Ook al geplande werkzaamheden gaan even in de wacht.

“Doordat wij heel breed georiënteerd zijn in de installatietechniek , onderhoud cv installatie, ketelvervanging, loodgieterswerk, sanitair, dak- en zinkwerk, warmtepompen, warmtepomp boilers, airco, riool, zwembad techniek, blijft er voldoende te doen op ons vakgebied”.

Streefland adviseert ook op het gebied van duurzaamheid, hoe kan men zijn woning verduurzamen. 

Jubileum:

“Dit jaar bestaan wij 25 jaar. In oktober 1995 hebben wij de zaak van Jo en Ineke Royers overgenomen. En zij weer van hun ouders, ondertussen dus 80 jaar ervaring en vertrouwen. We willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan, zeker niet omdat onze Paul in de zaak is gekomen, aan wie ik het straks weer kan overdragen. Maar later hier meer over”. 

Een boodschap voor de inwoners van Helvoirt: Koop bij de plaatselijke detaillist, dan weet u zeker dat u niets mist.

Blijf gezond en schroom niet om te bellen (0411 – 6412 92), wij staan voor u klaar.

Bron: https://www.helvoirt.net/wees-loyaal-koop-lokaal-met-vincent-streefland/