Sinds 1965 uw vakkundige installateur in Helvoirt

Al ruim 65 jaar staan onze installateurs dag en nacht voor u klaar op het gebied van centrale verwarming, loodgieterswerk, daken, riolering, service en onderhoud.

Wij realiseren uw badkamer en keuken

VCW Streefland Installatietechniek realiseert de mooiste badkamers en keukens. Van eenvoudig en minimalistisch tot hypermodern en luxe: voor iedere portomonnee hebben wij de juiste oplossing.

Zekerheid van warmte met cv-ketel onderhoud

Regelmatig cv-ketel onderhoud voorkomt storingen, hoge reparatiekosten en stijgende energiekosten. Sluit daarom een onderhoudscontract bij ons af zodat uw ketel in topconditie blijft.

Specialist in dakbedekking

Of het nu gaat om platte of schuine daken: onze dakdekker verzorgt de aanleg van alle soorten dakbedekkingen volgens ambachtelijk vakmanschap.

Aanleg waterleiding en riolering

Wij ontzorgen u volledig als het gaat om het aanleggen of vervangen van de waterleiding en riolering. VCW Streefland Installatietechniek is op de hoogte van de nieuwste eisen en technieken waardoor u kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit en optimale veiligheid.

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze installateurs staan dag en nacht voor u klaar in de regio Helvoirt.

Neem contact op

Bij ons bent u verzekerd van:

  • Vakmanschap
  • Eerlijk advies
  • Een klantgerichte dienstverlening

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!